De stichting KomOp is een onafhankelijke vrijwilligersorganisatie, welke zich bezig houdt met de organisatie en uitvoering van vrijetijdsactiviteiten voor mensen met een verstandelijke beperking in de regio Zutphen.

Andre Rieu in de ziggodome

Zaterdag 7 januari hadden we een muzikaal uitje. We gingen helemaal naar Amsterdam om te genieten van een avond onder leiding van Andre Rieu.

Aan het eind van de middag stapten we in een bus, helemaal vol met mensen op weg naar Andre. Aan het begin van de avond konden we nog net wat te drinken halen. Andre heeft met zijn Straussorkest een geweldig programma neergezet. Hij had ook allerlei gasten, die dan samen met het orkest vrolijke muziek maakten. Doedelzakken, drummers, gospelkoor, allerlei zangers van over de hele wereld, 300 dansers, zelfs dansers in rolstoelen, indrukwekkend. We hebben lekker meegezongen, geklapt en geswingt.

Aan het eind hadden we nog net tijd om een heerlijk patatje te eten. De bus bracht ons weer naar huis, omstreeks middernacht waren we terug in Zutphen.