De stichting KomOp is een onafhankelijke vrijwilligersorganisatie, welke zich bezig houdt met de organisatie en uitvoering van vrijetijdsactiviteiten voor mensen met een verstandelijke beperking in de regio Zutphen.

Gerrit en Mannie nemen na 25 jaar afscheid van het bowlen!

Zaterdag 17 juni was het een verdrietige en feestelijke bowlingmiddag voor de bowlers van KomOp. Verdrietig omdat het de laatste keer was dat we bij bowlingcentrum Fletcher gingen bowlen en feestelijk omdat we het 25-jarig jubileum en het afscheid vierden van Gerrit en Mannie Tuitert. Dat jubileum van Gerrit en Mannie was het belangrijkste van deze dag. Na de toespraak van Jan Luesink namens het bestuur konden alle bowlers Gerrit en Mannie persoonlijk bedanken en daarbij een bloem aanbieden. Dat ging met de nodige knuffels en tranen gepaard en aan het eind hadden Gerrit en Mannie een gigangtsiche bos boemen. Gerrit en Mannie, bedankt voor alles!

Na de vakantie begint KomOp met een nieuwe sport- en spelactiviteit (waaronder bowlen) bij sportscafe Kings and Queens bij het station in Zutphen. Daar organiseren we, net als anders, op de derde zaterdag van de maand van twaalf tot twee bowlen en allerlei andere sport- en spel activiteiten. In het nieuwe programma lezen jullie er meer over. Zaterdag 16 september is de eerste keer! Kom dan kijken en meedoen om te ervaren, onder het genot van een drankje en een hapje, hoe leuk het daar is!!