De stichting KomOp is een onafhankelijke vrijwilligersorganisatie, welke zich bezig houdt met de organisatie en uitvoering van vrijetijdsactiviteiten voor mensen met een verstandelijke beperking in de regio Zutphen.

Informatie over de sport- en spelmiddagen

Zoals jullie weten gaan we al een tijdje niet meer bowlen bij Hotel Intell in Zutphen. In plaats daarvan organiseren we iedere 3e zaterdag van de maand een sport- en spelmiddag van 12.00 – 14.00 uur bij Kings & Queens.

Deze spelmiddagen zijn een succes. Iedereen moest even wennen aan de verandering, maar de deelnemers die komen vinden het allemaal erg leuk. Naast bowlen, kunnen ze ook darten, biljarten, poolen en nog veel meer. Aan het eind krijgen ze allemaal iets te drinken en een patatje (of frikandel). Kosten € 20,-.
Verwanten/begeleiders die de deelnemers brengen blijven vaak even kijken en dat is heel gezellig.

Maar 1 ding is nog niet helemaal duidelijk; deelnemers denken dat ze zich op moeten geven. Maar dat hoeft niet hoor. Vanaf nu mag je gewoon komen naar Kings & Queens. Wij noteren dan jouw naam en sturen achteraf een rekening.
En als er bijvoorbeeld bij jou in de woning mensen zijn die geen lid zijn van KomOp, maar toch een keertje mee willen doen, dan mag dat.

Dus……..als je zin hebt; Kom gerust en doe mee!  
Tot de zomervakantie staan er nog 3 middagen gepland; 20 april, 18 mei en 15 juni 2024, steeds van 12.00 – 14.00 uur. Noteer dat maar in je agenda.
Het adres is: Kings & Queens, Stationsplein 6, 7201 ML Zutphen.