De stichting KomOp is een onafhankelijke vrijwilligersorganisatie, welke zich bezig houdt met de organisatie en uitvoering van vrijetijdsactiviteiten voor mensen met een verstandelijke beperking in de regio Zutphen.

Minigolf USA

Afgelopen zaterdag met een club van 12 naar Bussloo geweest om te gaan mini golfen. Helaas waren er twee ziek geworden anders was de groep nog iets groter geweest.

Na een vlotte reis van Zutphen naar Bussloo, dank je wel Jan, Gerrit en Onnovoor t rijden, werden we ontvangen met een voor ons gereserveerde tafel. Hoe gezellig.
We kregen koffie en thee op tafel en je kon aangeven of jet het appelgebak met of zonder slagroom wilde hebben. Nadat we dit lekker naar binnen gewerkt hadden, zijn we in drie groepen de minigolf baan opgegaan om de strijd met elkaar aan te gaan.
De ene hole was iets makkelijker dan de andere, maar iedereen blijkt wel een talent te hebben om de bal vlot in het gaatje te krijgen. Zo af en toe was er ook nog een balletje zoek, daar kun je vast de foto van vinden.

18 holes lang hebben we ons best gedaan om zo goed mogelijk te scoren. Dan blijkt dat de begeleiders de scores niet goed opgeschreven hebben (de sukkels) zodat er geen eindwinnaar benoemd kan worden. Maar we hebben wel lol gehad.

Tot slot nog een heerlijk glaasje drinken en behoorlijk groot bord patat voordat we mat z’n allen terug gaan naar Zutphen.