De stichting KomOp is een onafhankelijke vrijwilligersorganisatie, welke zich bezig houdt met de organisatie en uitvoering van vrijetijdsactiviteiten voor mensen met een verstandelijke beperking in de regio Zutphen.

Natuurmuseum Holten

Vandaag met een gezellig clubje naar Holten geweest. Eerst naar het natuurmuseum waar we ontvangen werden met koffie en appeltaart. Vervolgens met een vragenlijst over allerlei dieren het museum doorgelopen. Daar staan een heleboel opgezette dieren zoals vogels, hazen, marters maar ook wilde zwijnen en herten. Een paar moesten even wennen aan al die beesten, maar dat kwam helemaal goed.

De vragenlijsten ingeleverd bij de balie-mevrouw en toen bleek dat we allemaal de goede antwoorden hadden en dus ook allemaal wonnen. Leuk toch ?

Vervolgens een wandeling gemaakt over een stukje van de Holterberg. Onze gids kon mooie verhalen vertellen die niet allemaal even waar waren, maar gezellig was het wel.

En als je dan wat tijd over hebt kun je fijn met z’n allen nog wat drinken of het beloofde ijs(je) te eten. Al met al een gezellige dag, kijk maar naar de foto’s.